Kahvilamme

Kahvilamme sijaitsee Lentuankosken rannalla. Kahvilan ikkunasta siintää sinisten ajatusten Lentua, joka on tullut tunnetuksi Akseli Gallen Kallelan maalauksista ja Veikko Huovisen teksteistä. Mikäpä mukavampaa, kuin lähteä Lentualle retkelle, kalastamaan, kuvaamaan tai vaan sinisten ajatusten siivittämään retkeilyyn. Se onnistuu kauttamme. Mukaan saat meiltä retkievästä, tai kokkaamme perillä kohteessa, vaikkapa Lentuan muikkua. Lentua on Ystävyyden luonnonsuojelualueen luontokohde, ja yksi Kainuun suurimmista säännöstelemättömistä järvistä. Lisätietoa sivulta www.luontoon.fi/lentua.

Kahvilan yhteydessä on luontotupa, jossa on Lentuan luonnosta kertova näyttely. Pihapiiriin kuuluu  tilava kota, jonka voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. Kotaan mahtuu hyvin 20 hlöä. Kodassa voit nauttia myös tarjoiluistamme, esim. nokipannukahvia tai loimulohta (tilauksesta).

Menyy 

Cafe Lentua pyrkii mahdollisimman pitkälle käyttämään lähiruokaa, Lentuan marjat ja paikallinen riista, hillat, marjat ja sienet rakentavat pohjan Cafe Lentuan makunautinnoille.

Tilauksesta myös ruokailua ja tarjottavaa juhliin.